a123

Gatefotball

Gatefotball
Foto: Kai-Otto Melau

I Tønsberg har vi tilbud til mennesker som har eller har hatt rusproblemer, innsatte, hjemløse og andre som trenger et positivt, rusfritt fellesskap med mestring og glede i målet.

Frelsesarmeens gatefotball i Tønsberg trener hver mandag kl 1930 (herrer), hver onsdag kl 1800 (damer) og hver fredag kl 1330 (mix). Vi har egne treninger med FA Horten gatefotball hver onsdag kl 1100, og fotballtreninger i samarbeid med Flint og Tønsberg kommune hver torsdag kl 1200. Treningene blir lagt opp til at du skal få en god opplevelse uavhengig av nivå. Du trenger ikke å ha spilt mye fotball for å trene sammen med oss.

Vi deltar i bedriftsserien i Tønsberg (5-er serie på vinteren, 7-er serien på sommeren).
Hver høst deltar vi på FA-cup, Frelsesarmeens cup på Jeløy. Vi deltar også på NM i gatefotball hvor det er uttak til landslaget i gatefotball. Cirka en helg i måneden arrangerer vi gatefotballturnering i Tønsberg for gatefotballlag på Østlandet.

Hver torsdag kveld har vi innebandy-trening.

Gatefotball Larvik
I Larvik har vi et lag for herrer, i tett sam- arbeid med Frelsesarmeens korps (kirke) i Larvik.

Gatefotball Horten
I Horten startet vi med gatefotballtreninger høsten 2018. Drives i samarbeid med Borre if og Horten kommune.

 

Hvem kan delta? Gatefotballen er for rusavhengige, tidligere rusavhengige, tidligere innsatte, mennesker med psyiske utfordringer, eller andre som av ulike årsaker havner på siden av samfunnet i perioder av livet.

Hvorfor: Vi ønsker at dette skal være et friminutt fra en vanskelig hverdag. Forutsetningene for deltakelse er at du er i målgruppen, ønsker en livsendring og møter rusfri på våre aktiviteter. Målet med gatefotballen er å ha en arena som er fast og som oppmuntrer til aktivitet og sosialt samvær.

Om du er interessert så ta kontakt med Bertel Emil Hjortland på mail: bertel.emil.hjortland@frelsesarmeen.no, eller på telefon 479 74 956.

Du finner mer informasjon om gatefotball her.