a123

NM i Gatefotball 2012

"Det beste NM så langt!" erklærte landslagssjef Rune Isegran etter at siste spark var tatt søndag. NM i gatefotball 2012 ble arrangert i Tromsø 25.-27. mai, og det var fotballklubben FRI fra Kristiansand som stakk av med seieren i begge klassene.

NM i Gatefotball 2012

Lag fra hele Norge møttes i Tromsø for å kjempe om tittelen "Norges beste gatefotballag." Og selv om værgudene ikke var på arrangørens side varmet den nordnorske gjestfriheten. Kirkens Bymisjon sto som arrangør og vartet opp med god service, deilig mat og masse god omsorg fra de første spillerne ankom Tromsø flyplass til de siste reiste. Mesterskapet var av det kompakte slaget med korte avstander mellom alt, og til tross for kald og vått vær var det mange tilskuere innom og hjalp lagene fram gjennom de tre dagene mesterskapet foregikk.

Også byens fotballhelter fra TIL stilte opp på lørdagens bankett på Alfheim hvor det var dekket for de deltagende lag. TILs fotballgutter med Ole Martin Årst i spissen hadde tatt på seg pendressen og serverte spillerne deilig middag. TIL-trener Agnar Christensen stakk også innom ”Desso Arena” på Stortorget hvor han fikk med seg de siste kampene søndag og hjalp til med utdeling av medaljer og pokaler.

NM i Gatefotball 2012 "Det beste NM i gatefotball så langt og sportslig har nivået bare blitt bedre og bedre for hvert år" uttalte Gatefotballlandslagssjef Rune Isegran. Han var til stede på mesterskapet for å plukke ut aktuelle spillere for det norske landslaget. Årets VM i Gatefotball arrangeres i Mexico City fra 6. – 14. oktober, og Frelsesarmeen som administrerer landslaget i Gatefotball har meldt på lag i både dame- og herreklassen. Isegran hadde allerede mange navn på notatblokk da NM ble avsluttet og det er nok flere som kommer til å gå spente rundt de nærmeste to ukene og vente på en telefon fra landslagssjefen. Det var bare fornøyde spillere og ledere som forlot ishavsbyen og gledet seg til å komme hjem og legge beina høyt etter en slitsom men trivelig helg.