a123

Velkommen

Jobben er et arbeidstreningstilbud for mennesker med rusproblemer over 18 år. Målet er at deltakerne skal ha noe å gå til, ha noe meningsfullt å gjøre og oppleve å være en del av samfunnet uten rus.

Jobben tilbyr et bredt spekter av arbeidsoppgaver ut fra interesse, helse og dags- form. Det utbetales motivasjonspenger ved dagens slutt, 50 kroner. Alle som kommer skal få plass, og vi har åpent hver dag kl. 10.00–14.00, mandag–torsdag. Det serveres frokost fra morgenen med avis, kaffe og sosialt samvær. Felles lunsj kl. 12.00.

På Jobben Lillehammer er det varierte sesongbaserte aktivitetsdager med sykling på Nordseter-fjellet, trening, isfisking alpint/langrennsski, rafting i Sjoa-elven og fotball. Det er et stort ønske om å starte med gatefotball i 2019.

Jobben samarbeider med kriminalomsorgen om lenkesoning. Vi har også to tiltaksplasser via nav Lillehammer-Gausdal.

I november 2018 flyttet Jobben grunnet leide lokaler i dårlig forfatning. De nye er nå samlokalisert med Frelsesarmeens korps (kirke) på Lillehammer. I tillegg har vi inngått et samarbeid med en lokal bonde. Her leier Jobben en garasje hvor vi har vedproduksjon.

Jobben har også et samarbeid med Lillehammer kulturavdeling. Dette innebærer at vi vedlikeholder pilegrimsleden som går igjennom Lillehammer. I 2019 er det tredje år på rad at denne oppgaven utføres av våre deltakere.

Jobben finansieres NAV Lillehammer- Gausdal.

viewNews is